Fejlett és precíz fókuszkövető rendszer

A DJI piacra dobta legújabb filmipari légi termékét, amely eddig soha nem tapasztalt pontossággal képes a levegőben működő kamera objektív fókuszát távolról, kézzel állítani. A kefe nélküli motornak köszönhetően az eltérés az adó és vevő között mindösszesen ±0.02°, ezért olyan érzés a távirányítót forgatni, mintha magát a levegőben lévő objektív gyűrűjét forgatnánk. Az eszköz a nagy nyomatékának és sebességének köszönhetően mindig fókuszban tartja a filmezés tárgyát, bárhogy is mozogjon.

A leggyorsabb jelátvitel

A DJI Focus-szal 100 méteres távolságból 14 ms késéssel vezérelhető a ZenmuseX5 vagy Zenmuse X5R kamerák objektíve. Az eszköz egy kábelen keresztül, direkt módon kapcsolódik a DJI Inspire 1 drón távirányítójához, így a teljes repülési idő alatt folyamatos, késedelem nélküli fókusz állítást tesz lehetővé.

Állítható végpontok

A filmes objektívek rendelkeznek beépített ütközőkkel, a fotós objektívek nem. A DJI Focus-hoz minden objektív végpontjai külön hangolhatók. Mivel az eszköz kefe nélküli motort használ, ezért a processzor pontosan tudja, hol áll a motor a két végpont között, így végpontig tekerve lehetőség van arra, hogy másodpercek alatt beállítsa egyszerűen a lencse elforgatásával a végtelenhez, jelölje meg, majd ezt ismételje meg a másik oldalon.

Testre szabható fókuszkerék

Az eszközön egyszerűen fordítsa el a szabályozó gombot, amíg el nem ér egyfajta merevséget vagy laza állapotot, pontosan úgy, ahogyan Önnek a legjobb, legkényelmesebb, ahogyan keze megszokta a földi kameráinál.

Eltávolítható fókuszgyűrű

A fókusz tárcsa körüli fehér jelőlő gyűrű cserélhető illetve egyénre szabhatjuk a maszkolószalagtól a viaszceruzáig, különböző objektívekhez, vagy projektekhez. A különböző optikákra a fókusz skálát nem kell mindig külön bejelölni, elég ha csak elővesszük a már meglévő gyűrűt. Jelzőfény világítja meg hátulról a gyűrűt, így biztosítva akár a sötétben is a jelölések láthatóságát.

Programozható és testre szabható

A távszabályzó OLED kijelzőjén lévő menü lehetővé teszi a Focus működésének finomhangolását. Beállíthat akár több fókuszpontot, és az a sebesség, amivel a kamera közöttük pásztázik egyszerűvé és megismételhetővé teszi az összetett mozgásokat.

Kompatibilis a Zenmuse X5 sorozattal

A DJI Focus beépített kompatibilitást biztosít a DJI Zenmuse X5 kamerasorozattal, így amikor a kamera a levegőben van, a kamerafókusz felett távoli irányítással rendelkezik. Miután csatlakoztatta a Fucus-t az Inspire 1-es drón távszabályzójához, az Zenmuse X5 sorozat vezérlése a Lightbridge-en keresztül történik, így akár 5 km-ről is vezérelhető a kamera fókusza.

Ronin és Ronin-M támogatás

Ha egy Ronin-nal vagy Ronin-M-mel használja, vezeték nélkül húzhatja az élességet, így új mélységeket adhat a Ronin-nal készült felvételeihez.

Kettős kommunikációs port

Két port van beépítve, hogy a technika fejlesztésével, fejlődésével még több szolgáltatással és képességgel bővíthesse a Focus-át.

Rozettás foglalat

Rögzítsen más kiegészítőket a Focus-hoz, vagy akár rögzítse azt a felszerelése más részeihez. A beépített rozettás foglalat azt jelenti, hogy a Fucus-t bárhova biztonságosan rögzítheti, akárhol is van szükség rá.

Újratölthető akkumulátor

A mellékelt hosszú élettartamú, egy cellás akkumulátor látja el energiával a Focus-t egy jelenet forgatása alatt, és másodpercek alatt kicserélhető, ha lemerül. Feltöltheti a stúdióban, vagy akár út közben egy akkumulátorcsomagról a microUSB töltőporton.

Minden, amire szüksége van

Egy párnázott, vízálló táska tartalmazza a fókuszkövető távirányítót, a motort, nyakpántot, kiegészítő jelölőgyűrűket, 60, 70, 80, és 90 mm-es fogaskerekes gyűrűket, és tartozék kábeleket.

2016 januártól cégünk a légi forgatásoknál a DJI Focus-t használja

Cégünk számára a legfontosabb szempont az Ügyfeleink megelégedettsége.

A szolgáltatás kínálat és a technikai megoldások folyamatos fejlesztése a mindenkori igényeknek és a modern technológiának megfelelően, az ügyfélkiszolgálás minőségének emelése olyan feladatok, amelyek teljesítése során során minden pillanatban azt tartjuk szem előtt, hogy az elért eredmények nem végállomások, hanem egy végtelen út állomásai.