[su_box title=”Drónpilóták Országos Egyesülete” style=”bubbles”]

A Drónpilóták Országos Egyesülete küldetése a jogalkotó által előírt, különféle területeket lefedő jogszabályoknak megfelelő biztonságos multikopteres és repülőmodellezés feltételeinek megteremtése, kiemelten a jogi személyiségű (céges) felhasználók részére, mindazonáltal figyelembe véve és támogatva a hobbi célú tevékenység gyakorlóit.

A Drónpilóták Országos Egyesülete a jogalkotó szervekkel együttműködve kíván részt venni olyan törvények megalkotásában amelyek élhető és működtethető, a szolgáltatási piacra megfelelő reakció idejű szabályozást rendeznek a Felek között.

A Drónpilóták Országos Egyesülete elsődleges szakmai-etikai fórumot kíván gyakorolni, melynek segítségével iránymutatást ad jelen szolgáltatási területet igénybe venni kívánó megrendelők számára.

A Drónpilóták Országos Egyesülete professzionális szakmai felkészültségű tagjai folyamatosan bizonyítják, hogy a vonatkozó jogszabályok betartása mellett képesek biztonságos, egyenszilárd, magas minőségű szolgáltatás végzésére.

Az ATN Kereskedelmi és Informatikai Kft. egy Egyesület tagja.

Neuwald Tivadar kollégánk a DOE Alelnöki pozícióját töltötte be 2015. július 4-étől 2018. április.05-ig.

Tovább a Drónpilóták Országos Egyesülete weboldalára

[/su_box]

[su_box title=”Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közlekedési Hivatal, Légügyi Szakterület” style=”bubbles”]

A légiközlekedés hatósági feladatait a légiközlekedési hatóság látja el. A Légügyi Hivatal tevékenységét a légiközlekedésről szóló 1995. évi XCVII. Törvény és a 263/2006. (XII. 20.) Korm. Rendeletben meghatározottak szerint – az állami és polgári repülés területén – országos illetékességgel végzi. A 2011 elején kialakított ars poeticájuk három alappillére épül: jogszerűség, nemzeti érdek, ésszerűség. Ezen alapvető értékek mellett az átláthatóság és az egyszerűség a legfontosabb szempontjaik.

Az egyes központi hivatalok és költségvetési szervi formában működő minisztériumi háttérintézmények felülvizsgálatával összefüggő jogutódlásáról, valamint egyes közfeladatok átvételéről szóló 378/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet alapján a Nemzeti Közlekedési Hatóság 2016. december 31. napjával beolvadás útján jogutódlással megszűnt, általános jogutódja – a közlekedési igazgatási feladatokkal összefüggő hatósági feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 382/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet és a katonai légügyi hatóság kijelöléséről szóló 392/2016. (XII. 5.) Korm. rendelet eltérő rendelkezése hiányában – a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Tovább a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közlekedési Hivatal, Légügyi Szakterület weboldalára

[/su_box]

[su_box title=”Hrvatska Radiotelevizija (Horvát Rádió és Televízió Társaság)” style=”bubbles”]

A Hrvatska Radiotelevizija (Horvát Rádió és Televízió Társaság) részére Szigetváron forgattunk, a Vár és környékén. Amiért kuriózumként és óriási szakmai tapasztalatként tekintünk erre a munkára, az a nemzetközi környezet (minden kommunikáció angolul zajlott), professzionális rendező instruált minket, illetve a forgatás producere is folyamatosan jelen volt.

Tovább a Hrvatska Radiotelevizija (Horvát Rádió és Televízió Társaság) weboldalára

[/su_box]

[su_box title=”Hotel Villa Natura” style=”bubbles”]

Képzeljen el egy állatbarát szállodát csodálatos természeti környezetben, zöld erdők, dombok ölelésében, egy kéthektáros természetes tóval a közepén, kiépített sétautakkal… Képzeljen el egy szállodát csodálatos panorámával, tóra néző mediterrán terasszal, étteremmel, wellness részleggel, otthonos berendezéssel, a feltöltődés igazi atmoszférájával. És képzeljen el még többet: hogy ez a szálloda mindössze 1 percre, alig 1 kilométerre található Zalakarostól és az Európa szerte ismert zalakarosi Gránit Gyógy-, Élmény és Strandfürdőtől!

Tovább a Hotel Villa Natura weboldalára

[/su_box]

[su_box title=”Metrodom Csoport” style=”bubbles”]

A Metrodom-Csoport a legnagyobb hazai lakóingatlan-fejlesztő. A Metrodom Kft-t, a Metrodom Kivitelező Kft-t, és a többi, a csoporthoz tartozó céget 2012-ben, illetve az ezt követő években alapították olyan, nemzetközi befektetési társaságok, melyek évtizedek óta foglalkoztak közép-európai ingatlanfejlesztésekkel. A Metrodomhoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van. A Metrodom fő tevékenysége a lakóingatlan-fejlesztés, első társasházunkat, a 93 lakásos Mátyás tér 10-11-et 2013-ban adtuk át. Az elmúlt években a Metrodom a hazai lakóház építési piac egyik vezető szereplőjévé vált, a kisebb társasházaktól, a sok száz, vagy ezer lakást is meghaladó lakóparkokig számos beruházással rendelkezik.

Tovább a Metrodom-Csoport weboldalára

[/su_box]

[su_box title=”Delta Csoport” style=”bubbles”]

A Delta Csoport Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú, informatikai és irodatechnikai megoldásokra specializálódott, szolgáltatás-központú vállalat társulása, több mint 200 fős létszámával, magasan képzett szakembereivel és országos szervizhálózatával kiemelkedően megbízható kiszolgálást nyújt ügyfeleinek. A Delta Csoportot több, jogilag önálló társaság alkotja – a DeltaGroup Holding Zrt. és leányvállalatai. A csoport teljes tevékenységét átölelő Delta Informatika Zrt. mellett, a Delta Systems Kft. a komplett infrastruktúra megoldásokra fókuszál (pl. architektúra tervezés, hálózati megoldások, hardver elemek, alkalmazás integráció, infrastruktúra menedzsment), míg a Delta Services Kft. az IT- és irodatechnikai eszközök szervizelésével, kereskedelmével és outsourcing tevékenységgel foglalkozik. A csoporthoz 2016-ban csatlakozott a közlekedésinformatikával foglalkozó Newline Technologies és a Newline Solutions Kft, valamint a KLER 2003. Kft.

Tovább a Delta-Csoport weboldalára

[/su_box]

[su_box title=”Beconz. A Digitális Kupon és Reklám Alkalmazás” style=”bubbles”]

A Beconz egy nemzetközi és egyúttal hazai piacra szánt mobiltelefonon futó, ingyenes alkalmazás, amely Android és iOS operációs rendszerre érhető el. A Beconz szolgáltatásunk használatára szerződött nagy és kiskereskedő Eladó partnereink és azok cégei és üzletei képesek közzétenni digitális kuponokat és/vagy digitális hirdetéseket, reklámokat közvetlenül a Vásárlók mobiltelefonjára, akár interneten keresztül, akár (i)Beacon bluetooth alapú, alacsony energiafogyasztású, mikro-helymeghatározási technológia révén, vásárlás közben, magában az üzletben. Megvalósul a papír alapú kuponok és reklámok kiváltása.

Tovább a Beconz Digitális Kupon és Reklám Alkalmazás weboldalára

[/su_box]

[su_box title=”A Digitális Early Bird Jegyfoglaló Alkalmazás” style=”bubbles”]

A Beconz egy nemzetközi és egyúttal hazai piacra szánt mobiltelefonon futó, ingyenes alkalmazás, amely Android és iOS operációs rendszerre érhető el. A Beconz szolgáltatásunk használatára szerződött nagy és kiskereskedő Eladó partnereink és azok cégei és üzletei képesek közzétenni digitális kuponokat és/vagy digitális hirdetéseket, reklámokat közvetlenül a Vásárlók mobiltelefonjára, akár interneten keresztül, akár (i)Beacon bluetooth alapú, alacsony energiafogyasztású, mikro-helymeghatározási technológia révén, vásárlás közben, magában az üzletben. Megvalósul a papír alapú kuponok és reklámok kiváltása. Ennek a rendszernek a része a digitális Early Bird jegyfoglalás lehetősége.

Tovább a Digitális Early Bird Jegyfoglalaló Alkalmazás weboldalára

[/su_box]