Drónpilóták Országos Egyesülete

A Drónpilóták Országos Egyesülete küldetése a jogalkotó által előírt, különféle területeket lefedő jogszabályoknak megfelelő biztonságos multikopteres és repülőmodellezés feltételeinek megteremtése, kiemelten a jogi személyiségű (céges) felhasználók részére, mindazonáltal figyelembe véve és támogatva a hobbi célú tevékenység gyakorlóit.

A Drónpilóták Országos Egyesülete a jogalkotó szervekkel együttműködve kíván részt venni olyan törvények megalkotásában amelyek élhető és működtethető, a szolgáltatási piacra megfelelő reakció idejű szabályozást rendeznek a Felek között.

A Drónpilóták Országos Egyesülete elsődleges szakmai-etikai fórumot kíván gyakorolni, melynek segítségével iránymutatást ad jelen szolgáltatási területet igénybe venni kívánó megrendelők számára.

A Drónpilóták Országos Egyesülete professzionális szakmai felkészültségű tagjai folyamatosan bizonyítják, hogy a vonatkozó jogszabályok betartása mellett képesek biztonságos, egyenszilárd, magas minőségű szolgáltatás végzésére. Az ATN Kereskedelmi és Informatikai Kft. egy Egyesület tagja.

Neuwald Tivadar kollégánk a DOE Alelnöki pozícióját töltötte be 2015. július 4-étől 2018. április.05-ig.

Tovább a Drónpilóták Országos Egyesülete weboldalára

Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közlekedési Hivatal, Légügyi Szakterület

A légiközlekedés hatósági feladatait a légiközlekedési hatóság látja el. A Légügyi Hivatal tevékenységét a légiközlekedésről szóló 1995. évi XCVII. Törvény és a 263/2006. (XII. 20.) Korm. Rendeletben meghatározottak szerint – az állami és polgári repülés területén – országos illetékességgel végzi. A 2011 elején kialakított ars poeticájuk három alappillére épül: jogszerűség, nemzeti érdek, ésszerűség. Ezen alapvető értékek mellett az átláthatóság és az egyszerűség a legfontosabb szempontjaik.

Az egyes központi hivatalok és költségvetési szervi formában működő minisztériumi háttérintézmények felülvizsgálatával összefüggő jogutódlásáról, valamint egyes közfeladatok átvételéről szóló 378/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet alapján a Nemzeti Közlekedési Hatóság 2016. december 31. napjával beolvadás útján jogutódlással megszűnt, általános jogutódja – a közlekedési igazgatási feladatokkal összefüggő hatósági feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 382/2016. (XII. 2.) Korm. rendelet és a katonai légügyi hatóság kijelöléséről szóló 392/2016. (XII. 5.) Korm. rendelet eltérő rendelkezése hiányában – a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium.

Tovább a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, Közlekedési Hivatal, Légügyi Szakterület weboldalára

Hrvatska Radiotelevizija (Horvát Rádió és Televízió Társaság)

A Hrvatska Radiotelevizija (Horvát Rádió és Televízió Társaság) részére Szigetváron forgattunk, a Vár és környékén. Amiért kuriózumként és óriási szakmai tapasztalatként tekintünk erre a munkára, az a nemzetközi környezet (minden kommunikáció angolul zajlott), professzionális rendező instruált minket, illetve a forgatás producere is folyamatosan jelen volt.

Tovább a Hrvatska Radiotelevizija (Horvát Rádió és Televízió Társaság) weboldalára

Hotel Villa Natura

Képzeljen el egy állatbarát szállodát csodálatos természeti környezetben, zöld erdők, dombok ölelésében, egy kéthektáros természetes tóval a közepén, kiépített sétautakkal… Képzeljen el egy szállodát csodálatos panorámával, tóra néző mediterrán terasszal, étteremmel, wellness részleggel, otthonos berendezéssel, a feltöltődés igazi atmoszférájával. És képzeljen el még többet: hogy ez a szálloda mindössze 1 percre, alig 1 kilométerre található Zalakarostól és az Európa szerte ismert zalakarosi Gránit Gyógy-, Élmény és Strandfürdőtől!

Tovább a Hotel Villa Natura weboldalára

Metrodom Csoport

A Metrodom-Csoport a legnagyobb hazai lakóingatlan-fejlesztő. A Metrodom Kft-t, a Metrodom Kivitelező Kft-t, és a többi, a csoporthoz tartozó céget 2012-ben, illetve az ezt követő években alapították olyan, nemzetközi befektetési társaságok, melyek évtizedek óta foglalkoztak közép-európai ingatlanfejlesztésekkel. A Metrodomhoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt állnak, székhelyük és központjuk Magyarországon van. A Metrodom fő tevékenysége a lakóingatlan-fejlesztés, első társasházunkat, a 93 lakásos Mátyás tér 10-11-et 2013-ban adtuk át. Az elmúlt években a Metrodom a hazai lakóház építési piac egyik vezető szereplőjévé vált, a kisebb társasházaktól, a sok száz, vagy ezer lakást is meghaladó lakóparkokig számos beruházással rendelkezik.

Tovább a Metrodom-Csoport weboldalára

Delta Csoport

A Delta Csoport Magyarország legnagyobb magyar tulajdonú, informatikai és irodatechnikai megoldásokra specializálódott, szolgáltatás-központú vállalat társulása, több mint 200 fős létszámával, magasan képzett szakembereivel és országos szervizhálózatával kiemelkedően megbízható kiszolgálást nyújt ügyfeleinek. A Delta Csoportot több, jogilag önálló társaság alkotja – a DeltaGroup Holding Zrt. és leányvállalatai. A csoport teljes tevékenységét átölelő Delta Informatika Zrt. mellett, a Delta Systems Kft. a komplett infrastruktúra megoldásokra fókuszál (pl. architektúra tervezés, hálózati megoldások, hardver elemek, alkalmazás integráció, infrastruktúra menedzsment), míg a Delta Services Kft. az IT- és irodatechnikai eszközök szervizelésével, kereskedelmével és outsourcing tevékenységgel foglalkozik. A csoporthoz 2016-ban csatlakozott a közlekedésinformatikával foglalkozó Newline Technologies és a Newline Solutions Kft, valamint a KLER 2003. Kft.

Tovább a Delta-Csoport weboldalára

A Digitális Tartalom Keretrendszer

A Digitális Hatékonyság Keretrendszer

A Keretrendszer az Okos Épületek BMS és annak informatikai alaprétege közé ékelődik be, mint Digitális Hatékonyságot támogató eszköz. A Háttérrendszer egy olyan felhő alapú platform, amelyen digitális tartalom hozható létre és publikálható mobiltelefonokra. Az Előtétrendszer egy nemzetközi és egyúttal hazai piacra szánt ingyenes app, amely Android és iOS alapú mobil rendszerekre érhető el. Partnereink digitális kedvezményeket, infópaneleket vagy reklámokat képesek közzétenni közvetlenül a Vásárlók, Látogatók mobiltelefonjára, azok tartózkodási helyétől függetlenül, vagy geolokációs sugárban tartózkodás alapján vagy (i)Beacon alapú technológia révén, vásárlás közben, magában az üzletben, kiállító teremben. A termék, a szolgáltatás, vagy akár a műtárgy megszólítja a Vásárlókat, Látogatókat!

A Marketing Svájci bicskája

Amit a Beconz szolgáltatás a világon egyedülálló módon képvisel, az a digitális tartalomhoz való hozzáférés számos lehetősége, illetve az ezek köré szervezett professzionális szolgáltatások teljes köre. Digitális tartalmat hely alapon és helyfüggetlenül lehetséges közzétenni, akár beltérben, akár kültérben. A tartalmak egyediek is lehetnek, használatuk visszamérhető. A technológia biztosítja azt, hogy a Vásárlók, Látogatók ott és akkor kapják meg a mobiltelefonjukra a reklámokat, kedvezményeket vagy információs paneleket, amikor azzal a legtöbbet nyerhetnek, azaz vásárlás vagy kulturális intézményben való időtöltés közben.

HPE Aruba Meridian támogatás

A szolgáltatásunk része a HPE ARUBA Meridian rendszerének integrálhatósága. Ez az Épületen Belüli Navigáció felület biztosítja azt, hogy a Vásárlók, Látogatók tudják pontosan, hogy hol vannak, lássák a boltokat és az általuk kijelölt boltba navigálhassanak. Akár szinteken keresztül. A rendszer kezeli a lifteket, emeleteket is. Ugyancsak lehetőség van arra, hogy a Vásárlók láthassák a boltok egyedi kínálatait, és ezek alapján dönthessék el, hogy melyikeket keresik fel vásárlás céljából.

GPS alapú geolokáció támogatás

Meghatározott GPS koordinátákra digitális kedvezményeket, infópaneleket és reklámokat tehet közzé. A Vásárlók, Látogatók, Túrázók utazás, sétálás, autóvezetés közben kaphatnak a városokban, tereken, utcákon, de akár a folyóparton is kedvezményeket, infópaneleket és reklámokat.

Eszközünk a legmodernebb technológia

A rendszer nagyban hozzájárul a Vásárlók komfort érzéséhez, emeli a vásárlás tudatosságát, így erősíti az elköteleződést azzal, hogy a Vásárlók hatékonyabban, és élvezetesebben vásárolhatnak. A szolgáltatásunk széles eszköztárat és olyan nagyszerű tulajdonságokat tartalmaz, mint a vevői elégedettség mérés, és a pontgyűjtés.

Tovább a Beconz Digitális Kupon és Reklám Alkalmazás weboldalára

A Digitális Early Bird Jegyfoglaló Alkalmazás

A Beconz egy nemzetközi és egyúttal hazai piacra szánt mobiltelefonon futó, ingyenes alkalmazás, amely Android és iOS operációs rendszerre érhető el. A Beconz szolgáltatásunk használatára szerződött nagy és kiskereskedő Eladó partnereink és azok cégei és üzletei képesek közzétenni digitális kuponokat és/vagy digitális hirdetéseket, reklámokat közvetlenül a Vásárlók mobiltelefonjára, akár interneten keresztül, akár (i)Beacon bluetooth alapú, alacsony energiafogyasztású, mikro-helymeghatározási technológia révén, vásárlás közben, magában az üzletben. Megvalósul a papír alapú kuponok és reklámok kiváltása. Ennek a rendszernek a része a digitális Early Bird jegyfoglalás lehetősége.

Tovább a Digitális Early Bird Jegyfoglalaló Alkalmazás weboldalára

Agriborg

A jelenleg fejlesztés alatt álló integrált agráripari szolgáltatásunk képes választ adni a mezőgazdaságban előforduló jellegzetes kihívásokra, mindezt érzékelők, mikrohullámú és infravörös eszközök, talaj és légszondák illetve a fentiek által szolgáltatott adatokat integráló digitális platform segítségével.

Célunk, hogy a gazdák adminisztratív terhei csökkenjenek, illetve hozzáférjenek olyan adatokhoz, elemzésekhez, amelyek automatizálják a döntéseiket, ezzel javítva a versenyképességüket. Minden adat egy helyen érhető el és egy helyről vezérelhetők a folyamatok, amivel mérsékeljük a munkaerőhiánynak való kitettségüket is.

Tovább az Agriborg weboldalára