Röviden, történeteket mondunk el, ahogyan senki más nem teszi.

Hosszabban, mozgóképet és/vagy állóképet rögzítünk a levegőből, egy olyan professzionális DJI Inspire 1 Pro drónnal, amelynek az egyik legnagyobb újdonsága, hogy 360 fokos szögben képes akár 4K felbontásban, torzításmentes, kristálytiszta felvételt  rögzíteni, úgy, hogy közben semmilyen alkatrész sem takarja ki a látványt. Egyhuzamban 12 * 17 percet tudunk a levegőben lenni (több, mint 3 óra tiszta filmezési idő, 1-1 perces akkumulátor cserékkel), nagy teljesítményű, intelligens 5700 mAh akkumulátorokkal.

Ugyancsak rendelkezünk DJI Mavic 2 Pro drónnal, illetve DJI Spark tanuló drónnal is.

Ezen kívül vannak saját gyártású, szerelt drónjaink is.

Cégünk jogkövető magatartást folytató vállalkozás és ettől még akkor sem tekintünk el, ha a magasabb áraink miatt nem mi kapjuk meg a megtisztelő megrendelést:

Az 1 perces akkumulátor cserék idejére le kell szállnunk. A nyers felvételeket digitális adathordozón adjuk át. Külön kérésre azokat feldolgozzuk, megvágjuk, kompakt és kész filmet adunk át, újrakevert hanggal.

Specializálódtunk a belterekben végzett drónnal történő munkavégzésre. Folyamatosan gyakoroljuk a beltérben való repülést.

[su_box title=”Drón légifelvétel, drón légifényképezés tevékenység listánk” style=”bubbles”]

[/su_box]