Egy vállalat számára sokat jelent a munkatársak szaktudása, felkészültsége, azonban a hatékonyság megsokszorozódik, ha az egyes emberek a csapatépítés folyamatában csapattá érnek, és egymást segítve, kreatív hangulatban tudnak dolgozni a cég sikerének érdekében.

Ehhez járul hozzá a csapatépítő tréning. Ezt a meghatározó élményt tudjuk mi különleges módon megörökíteni, hogy évek múlva legyen hova visszanyúlni, emlékezni.

Az üzleti életben, a szakmai munkában az egyik legfontosabb kérdés az emberekkel való bánásmód. A siker a legtöbb esetben azon múlik, hogy képesek vagyunk-e megnyerni az embereket a saját elképzeléseinknek. Egy jó csapatban a kiégés lehetősége a minimális szintre csökkenthető, köszönhetően az egymásra figyelésnek, és a jó emberi kapcsolatoknak. A csapatépítés eredménye az erősödő lojalitás, kollégáink motivációinak mélyebb megértése, megtapasztalása egy különleges, nem a megszokott környezetben. A csapatépítés ugyancsak kiválóan alkalmas az újonnan belépő kollégák és a már régebb ott dolgozók megismerkedésére.

A villámcsődület (vagy angolból átvett szóval flash mob) emberek előre szervezett csoportosulását jelenti. Jellemzően tánc, performansz a tevékenység, cél a meghökkentés vagy a szórakoztatás. Ez egy előre leszervezett, betanult látványosság, azonban annak pontos időpontját, helyszínét csak a résztvevők tudják.

Hirtelen jön létre valamely nyilvános helyen, a résztvevők valami szokatlant csinálnak, tipikusan egy demonstrációt hajtanak végre, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik. A villámcsődület viszonylag új társadalmi jelenség, az első 2003 májusában volt New York Cityben. Célja, mint minden egyéb demonstrációé, a figyelemfelkeltés, a hétköznapi ember elgondolkodtatása.

Társaságunk vállalja az ilyen típusú megmozdulások és akár koncertek rögzítését a levegőből.

 Mire vár még?

[su_box title=”Egyéb tevékenységek” style=”bubbles”]

[/su_box]