Az építkezések már az ingatlan helyszínének kiválasztásával elkezdődnek, azonban ez a szolgáltatás kiterjed a már meglévő ingatlanokra is.

Felülről minden más, olyan információt szerezhet, amelyet a földről semmiképpen. Hasznos lehet a kiválasztás, tervezés, átalakítás, döntések kapcsán, illetve akár már a telek kialakítása esetén. Az építkezések kapcsán kiemelt szerepet kap a folyamatos ellenőrzés. A már meglévő épületek esetén pedig az állagmegóvás érdekében tett erőfeszítések egyike lehet a külső, magas belterek esetén a belső ellenőrzés. Ugyancsak hangsúlyos a kémények, magas épületek felmérése, a cserepek, tető állapotának ellenőrzése, beázások elkerülése.

Szolgáltatásunk kiterjed a már meglévő ingatlanok felmérésére és ellenőrzésére. Ennek keretében megvizsgáljuk a telekhatárt, ellenőrizzük a cserepet, a tetőzet állapotát, ugyancsak a kéményeket és akár az eresz csatornák eltömődöttségét.

Épület kivitelezések esetében a még nem álló épület különböző magasságában és tájolásban elkészített mozgó és fényképek alapján már előre ellenőrizheti, hogy milyen lesz a kilátás adott emeletről, például déli tájolásban, adott órában.

Épületeket és gyár komplexumokat tudunk körbejárni, illetve illegális szemétlerakó helyeket tudunk a magasból ellenőrzés, megfigyelés alatt tartani, ahová kiírható: „Figyelem! Drónnal megfigyelt terület!”

Mire vár még?

[su_box title=”Egyéb tevékenységek” style=”bubbles”]

[/su_box]